Over ons

Het bedrijf Royen - Bedrijf

Het bedrijf Royen

Meer dan 80 jaar ervaring ten dienste van kwaliteit

Het familiebedrijf Royen is al meer dan 80 jaar actief in het ontwerpen en bouwen van aanhangwagens, opleggers en industriecarrosserie

 We bieden onze klanten specifieke en aangepaste transportoplossingen, rekening houdend met de beperkingen van hun activiteitensector.

Onze aanhangwagens kunnen voor heel wat toepassingen gebruikt worden: transport van bouwmaterialen en -machines, heffen en hanteren van goederen, oplossingen voor de landbouw- en bossector, transport met plateauwagens, enz.

ROYEN :DE ALLERBESTE KWALITEIT OP MAAT, VOOR VANDAAG EN MORGEN!

Ons team is voortdurend op zoek naar de meest geschikte transportoplossing voor de behoeften van elke klant, met een constante aandacht voor duurzaamheid. Dat doen we door onze technische vakkennis te koppelen aan onze flexibiliteit en industrialisatie op maat. We maken kwaliteitsvolle producten die zeer lang meegaan en een hoge doorverkoopwaarde hebben.

Wanneer u een aanhangwagen van Royen koopt, bent u zeker van een efficiënt, betrouwbaar en duurzaam werktuig, ontworpen en gemaakt in België. 

 

Ons bedrijf heeft een uitstekende reputatie dankzij onze vakkennis en de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Royen kan hiervoor een beroep doen op een gemotiveerd en betrokken team, een studiebureau met verschillende competenties, een betrouwbare interne organisatie en een performante en regelmatig bijgewerkte industriële tool.

> Meer weten over producten

Bewezen vakkennis en innovatie

Sinds 1941 is Royen actief als carrosseriebouwer en fabrikant. Het bedrijf is gelegen in Soumagne, in het oosten van België. Het volledige ontwerp, de productie van de aanhangwagens en de dienst na verkoop bevinden zich op een site van 3,7 ha.

Het bedrijf telt een veertigtal deskundige werknemers die elke dag er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden en aan hun verwachtingen te voldoen

Dankzij onze gloednieuwe installaties kunnen we in onze productieateliers innoverende producten ontwerpen. We houden hierbij rekening met de evolutie van de transportsector en zijn vele uitdagingen.

Ervaring ten dienste van de klant …

Onze klanten kunnen ook rekenen op een volledig dienstenaanbod voor hun transportvoertuigen van elk type en elk merk, zoals:

> Meer weten over onze diensten

Het bedrijf Royen - Bedrijf
Het bedrijf Royen - Bedrijf
Het bedrijf Royen - Bedrijf
Het bedrijf Royen - Bedrijf
Het bedrijf Royen - Bedrijf
Het bedrijf Royen - Bedrijf
Gehlen Group - Bedrijf

Gehlen Group

Sinds januari 2022 maakt het bedrijf Royen deel uit van de Gehlen Group. De groep telt een twintigtal bedrijven in aanvullende domeinen in de bouw- en vastgoedsector maar ook in de vrijetijdssector en de horeca. Het team van Royen blijft ongewijzigd en levert nog steeds dezelfde kwaliteit als voorheen.

De overname door de Gehlen Groep past in een industriële visie op lange termijn, gericht op de continuïteit en de ontwikkeling van onze activiteiten als fabrikant en verkoper van aanhangwagens en hersteller van vrachtwagens.

In de komende maanden zullen er grote investeringen in materiaal, machines, uitrusting en gebouwen worden gedaan op onze site in Soumagne.