Opknappen van aanhangwagens

Opknappen - Diensten

Opknappen

Laat uw oude aanhangwagens en opleggers nakijken en opknappen in een van onze ateliers …

Wanneer u een aanhangwagen van Royen koopt, krijgt u een werkinstrument van de hoogste kwaliteit om al uw taken vandaag en in de toekomst moeiteloos uit te voeren. Wanneer we onze producten ontwikkelen, vinden we het overigens bijzonder belangrijk dat ze lang meegaan.

En zelfs als uw materiaal na verloop van tijd tekenen van slijtage vertoont, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze speciale dienst en ons opgeleid personeel knappen uw materiaal volledig op!

Waardeer uw oude werkmateriaal op en geef het een nieuw leven

Onze afdeling die zich toespitst op het opknappen van uw aanhangwagens & opleggers sluit aan op onze duurzame visie. Ze wil uw werkmateriaal volledig opnknappen om het er terug als nieuw te laten uitzien. We bieden u meer dan een gewone herstelling: na een volledige opknapbeurt komt uw voertuig weer als nieuw uit onze werkplaatsen!

Na een inspectie van uw voertuig, nemen wij met u de tijd om uw verwachtingen en het aantal uit te voeren werkzaamheden te bespreken. Deze kunnen zeer uiteenlopend zijn, afhankelijk van de behoeften van de klant en het type voertuig.

Deze opknapwerken variëren van zandstralen tot volledige revisie, inclusief de revisie van elektrische, mechanische of hydraulische onderdelen.

Bij een volledige opknapbeurt wordt de aanhangwagen volledig gedemonteerd en wordt elk onderdeel grondig gecontroleerd. Afhankelijk van de slijtage, worden de onderdelen gerepareerd of vervangen. Het chassis wordt tot op het metaal gestript, volledig gezandstraald (SA3) en vervolgens voorzien van een duurzame roestwerende behandeling door middel van thermisch verzinking. 

Van zandstralen tot overspuiten en metalliseren: alle stappen van de oppervlaktebehandeling worden in onze eigen vestiging uitgevoerd. Het hele proces vindt van a tot z in eigen huis plaats. Hiermee willen wij de klant garanderen dat alle werkzaamheden nauwgezet en volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd, om de best mogelijke bescherming tegen roestvorming te bieden. Bij Royen is duurzaamheid het devies!

In het geval van een opknapbeurt kan de klant eveneens rekenen op alle expertise van de originele aanhangwagenfabrikant. Wij garanderen de aanhangwagen van de klant wordt gereviseerd volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen als een nieuwe, door Royen geproduceerde aanhangwagen. Zandstralen, volledige overspuiting, revisie van mechanische onderdelen, aanpassing van het chassis... Ons team van experten werkt met passie en vakmanschap om uw aanhangwagens van Royen en andere merken een tweede leven te geven.

Royen Service is ook...

Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten
Opknappen - Diensten